Rutgers & Posch adviseert 1Box Selfstorage bij aankoop De Hoge Regentesse

5 januari 2021

Rutgers & Posch heeft 1Box Selfstorage bijgestaan bij de aankoop van een bedrijfsruimte van ca. 3.100 m² in het project de Hoge Regentesse in Den Haag. 1Box zal het gebouw op het randje van het Centrum en Transvaal gereed maken ten behoeve van 700 opslagboxen met diverse afmetingen voor particulieren en bedrijven.

Het hoogwaardige bedrijfsgebouw is verkocht door V.O.F. De Hoge Regentesse, een samenwerking tussen HD Projectrealisatie en Van Wijnen West, waarbij HD het pojectmanagement en het ontwerp voor zijn rekening heeft genomen en Van Wijnen (Van Wijnen Haarlemmermeer) de bouw.

Frisia Makelaars, partner in Dynamis trad hierbij op namens verkoper. Van Niekerk Huijzer Notariaat trad op als notaris in deze transactie.

Het team van Rutgers & Posch bestond uit Hendrik Jan Schimmel, Jurriaan Heslinga en David Weinstein.