Rutgers & Posch adviseert Crossbay, MARK’s last-mile investeringsfonds, bij aankoop logistiek asset in Schiphol-Rijk

30 november 2020

Rutgers & Posch adviseert Crossbay, MARK’s (voormalig Meyer Bergman) last mile investeringsfond bij de aankoop en verhuur van een groot logistiek centrum op Schiphol-Rijk. Het gebouw is gelegen aan de Bellsingel 61 te Schiphol-Rijk en heeft een totaalmetrage van 22.656 m2 bedrijfs- en kantoorruimte, met 270 parkeerplaatsen. De transactie was een sale en lease back transactie waarbij het logistiekcentrum tevens langjarig is verhuurd aan BCC Elektro Speciaalzaken B.V., sinds kort onderdeel van de Mirage Retail Group waar onder andere het Blokker concern toebehoort.

Crossbay is het last-mile investeringsfonds van MARK. Deze acquisitie is een volgende toevoeging aan het logistieke Crossbay fonds. Het logistieke platform richt zich specifiek op single-tenant distributiecentra voor nabij gateway-steden door heel Europa. Rutgers & Posch adviseert MARK bij de aankoop van de logistieke assets in Nederland.

Het team van Rutgers & Posch bestond uit Hendrik Jan Schimmel en David Weinstein,