Rutgers & Posch adviseert Meyer Bergman’s last-mile investeringsfonds Crossbay bij aankoop twee assets in Amsterdam

29 juli 2020

Rutgers & Posch adviseert Meyer Bergman’s Crossbay bij de aankoop van twee objecten gelegen aan de Beiraweg 11 en 15 in Amsterdam. Beide objecten zijn volledig verhuurd aan een single-tenant en omvatten gezamenlijk circa 21.000 m2. Crossbay is het last-mile investeringsfonds van de Meyer Bergman Groep. Deze acquisitie volgt op de lancering van het logistieke Crossbay fonds door Meyer Bergman in mei eerder dit jaar. Het logistieke platform richt zich specifiek op distributiecentra voor single-tenant distribiteurs nabij gateway-steden door heel Europa. Rutgers & Posch adviseert Meyer Bergman bij de aankoop van de logistieke assets in Nederland.

Het team van Rutgers & Posch bestond uit Hendrik Jan Schimmel, David Weinstein en Fabian Stevens.