Rutgers & Posch adviseerde Fastned bij overname The Fast Charging Network

9 juli 2020

Op 1 juli 2020 heeft Fastned 100% van de aandelen in The Fast Charging Network – een onderneming met de rechten om snellaadstations te exploiteren op 16 drukbezochte verzorgingsplaatsen langs rijkswegen in Nederland – overgenomen van de holdingmaatschappij van de MisterGreen groep voor een koopprijs van Euro 1.98 miljoen. De koopprijs is voldaan middels de uitgifte van 165.000 nieuwe certificaten van aandelen van Fastned (vertegenwoordigende 1,1% van de uitstaande certificaten van aandelen van Fastned). Een definitieve afrekening van de koopprijs zal plaatsvinden op 1 juli 2021 op basis van de gemiddelde slotkoers van de certificaten van aandelen van Fastned op Euronext Amsterdam gedurende de 40 handelsdagen voorafgaande aan die datum.

Klik hier voor het persbericht van Fastned.

Het team van Rutgers & Posch bestond uit Hendrik Jan Schimmel en Henriette van Overklift.