App4mation verkoopt haar 4Facility Business aan ServiceNow

7 mei 2020

Rutgers & Posch adviseert App4mation bij de verkoop van haar 4Facility business aan ServiceNow. App4mation is een innovatieve ontwikkelingspartner van revolutionaire werkplaats toepassingen met vestigingen in Nederland, België, Duitsland en de Verenigde Staten. De 4Facility software zal als basis dienen voor het nieuwe ‘Workplace Service Delivery’ product van ServiceNow, dat organisaties in staat zal stellen snel te reageren op veranderende vraag omtrent facilitaire diensten. De app stelt gebruikers in staat bureaus, werkplekken en parkeerplaatsen te reserveren en op deze manier voldoende fysieke afstand van elkaar te houden.

De transactie wordt naar verwachting afgerond in het tweede kwartaal van 2020.

Het team van Rutgers & Posch bestond uit Matthijs van den Broek en Daphne van Boxtel.