Rutgers & Posch adviseert Icon Real Estate (Victory Advisors) bij verkoop van New Babylon complex in Den Haag

24 december 2019

Rutgers & Posch adviseert Icon Real Estate (Victory Advisors) bij de verkoop van het full service complex New Babylon in Den Haag aan Corestate Capital Holding via haar dochter Hannover Leasing voor PFA Pension, een Deens pensioenfonds en verzekeringsmaatschappij. De verkoop is gestructureerd als een aandelentransactie. Het New Babylon, circa 40.000 m2 verhuurbare ruimte, direct naast het Centraal Station gelegen, is door Icon herontwikkeld tot een hoogwaardig full service complex, met onder andere huurders als Property Works, TNO, Ahold en Coolblue.

Het Rutgers & Posch team bestaat uit Hendrik Jan Schimmel, Franci van Helvoirt, Jurriaan Heslinga, Fabian Stevens, David Weinstein en Wouter van den Wildenberg.