Rutgers & Posch adviseert Accsys Technologies plc bij haar aandelenemissie van EUR 46,3 miljoen

2 december 2019

Rutgers & Posch adviseert Accsys Technologies plc (Accsys), een aan Euronext Amsterdam en AIM genoteerde onderneming, over de door haar op 28 november 2019 aangekondigde aandelenemissie van EUR 46,3 miljoen (vóór kosten). De opbrengsten van de aandelenemissie zullen door Accsys onder andere worden aangewend voor de verdere uitbreiding en verbetering van haar Accoya® houtproductie- en verkoopfaciliteit in Arnhem en haar verwachte aandeel in de stijging van de bouwkosten in verband met de voltooiing van de Tricoya® houtspaanproductie- en verkoopfaciliteit in Hull, Verenigd Koninkrijk.

 Numis Securities Limited, Investec Bank plc en NIBC Bank N.V. treden op als joint underwriters.

 Onder bepaalde voorwaarden, waaronder het nemen van bepaalde aandeelhoudersbesluiten, zal de toelating van de nieuwe aandelen tot de notering en handel op Euronext Amsterdam en tot de handel op AIM naar verwachting plaatsvinden op 23 december 2019.

 Het team van Rutgers & Posch bestaat uit Matthijs van den Broek en Henriette van Overklift. Zij adviseren Accsys gezamenlijk met Slaughter and May die optreedt als international counsel.