Zorgbijeenkomst ‘e-Health: the future is now!’

3 juli 2019

Rutgers & Posch heeft op donderdag 13 juni 2019 samen met Maverick Advocaten en CommonEye de zorgbijeenkomst ‘e-Health: the future is now!” georganiseerd.

Innovatiekracht is het grootst in de zorgsector. Via innovaties streven zorgaanbieders ernaar ‘de juiste zorg op de juiste plek’ te krijgen, waarbij bijzondere aandacht uitgaat naar zowel het werven van personeel als de betaalbaarheid van zorg. Hoe implementeer je e-health toepassingen? En wat levert het jouw organisatie op?

Mirjam van Velthuizen-Lormans (lid Raad van bestuur van het UMC Utrecht) en Daan Dohmen (oprichter/CEO Luscii, oprichter/adviseur FocusCura en lid van de Raad voor Volksgezondheid en Samenleving) gaven antwoord op deze vragen, waarbij zij de laatste trends en hun ervaringen over toepassing van e-health in de praktijk hebben gedeeld.

Diederik Schrijvershof en Anouk Jagt hebben de juridische actualiteiten met betrekking tot digitalisering in de zorg toegelicht.

Wilt u voor een volgende bijeenkomst graag een uitnodiging ontvangen? Stuur dan een bericht naar Anouk Jagt (anouk.jagt@rutgersposch.com) of Matthijs van den Broek (matthijs.vandenbroek@rutgersposch.com).