Rutgers & Posch adviseert Achmea inzake overname deel van de bancaire activiteiten a.s.r. bank

22 maart 2019

Rutgers & Posch adviseert Achmea bij op 21 maart 2019 aangekondigde overname door Achmea B ank van een deel van de bancaire activiteiten a.s.r. bank. Deze activiteiten bestaan uit een spaarportefeuille met circa 125.000 klanten met een volume van 1,7 miljard euro en een hypotheekportefeuille die daar tegenover staat met een volume van 1,5 miljard euro.

De overname vindt plaats onder voorbehoud van goedkeuring van de relevante toezichthouders, besluitvorming door de Autoriteit Consument & Markt na melding van de overname en afronding van het adviestraject met de betrokken ondernemingsraden. Achmea en a.s.r. verwachten de transactie in de tweede helft van 2019 af te ronden.

Klik hier voor het persbericht van Achmea.

Het team van Rutgers & Posch bestaat uit Lennaert Posch, Kees Westermann, Babette Waltman en Annelies van Doorn.