Rutgers & Posch benoemt Tijmen Noordoven tot partner

17 januari 2018

Vanaf 1 januari 2018 treedt Tijmen Noordoven toe als partner bij Rutgers & Posch. Tijmen is een ervaren advocaat op het gebied van arbeids- en pensioenrecht. Hij is sinds de oprichting in 2013 aan Rutgers & Posch verbonden.

De afgelopen jaren heeft Tijmen bijgedragen aan de ontwikkeling van Rutgers & Posch en is hij medeverantwoordelijk geweest voor de groei van de praktijkgroep Employment, Pensions & Benefits. Cliënten zien Tijmen als sparring partner en kennen hem als een positieve, inhoudelijk sterke en praktische advocaat.

Gerard Endedijk, managing partner van Rutgers & Posch:

‘Wij zijn trots en blij dat Tijmen toetreedt als partner bij Rutgers & Posch. Als medewerker van het eerste uur heeft Tijmen een belangrijke bijdrage geleverd aan de groei en ontwikkeling van ons kantoor. Als partner zal Tijmen niet alleen de arbeidsrechtprakrijk, maar in het bijzonder ook de ‘pension & benefits’ praktijk verder gaan uitbouwen. ’

Tijmen Noordoven: ‘Het is fantastisch om te zien dat het idee waarmee wij Rutgers & Posch vijf jaar geleden zijn begonnen zo goed uitpakt. Er staat nu een kwalitatief sterk kantoor met een sfeer en cultuur waarbij zowel cliënten en medewerkers zich goed voelen. Het plezier waarmee wij voor onze cliënten aan interessante zaken werken, gecombineerd met de positieve, vrolijke en persoonlijke aanpak, zijn een belangrijke verklaring voor het succes. En dan staan we met onze vijf jaar pas aan het begin!