Rutgers & Posch adviseert Good Shepherd Entertainment bij nieuwe investeringsronde

16 augustus 2017

Rutgers & Posch adviseert Gambitious B.V., handelend als Good Shepherd Entertainment, bij een nieuw aangekondigde financieringsronde van USD 5 mln waarvan de eerste closing voor USD 3.5 mln heeft plaatsgevonden in mei 2017. De financiering vindt plaats via uitgifte van nieuwe aandelen die zijn geplaatst bij bestaande en nieuwe aandeelhouders. Het Amerikaanse Advance Publications Inc., een wereldwijd opererend media- en communicatiebedrijf, heeft deze financieringsronde geleid.

Good Shepherd Entertainment heeft een uniek model voor het financieren van de ontwikkeling van videogames en is over tijd uitgegroeid tot een gerenommeerde uitgever van en investeringsplatform voor onafhankelijke titels. Met de nieuwe investering wil Good Shepherd Entertainment haar bedrijf verder uitbreiden.

Zie hier voor het persbericht van Good Shepherd Entertainment.

Het team van Rutgers & Posch bestaat uit Robert ten Have en Babette Waltman.