Webinar: De Grote Beloningenshow. Een webinar gegeven door Tijmen Noordoven en Merel Goldschmidt over de verschillende beloningen onder de WWZ, de WNT en de Wbfo.

1 mei 2017

Op 13 april hebben Tijmen Noordoven en Merel Goldschmidt een webinar geven over de verschillende beloningen onder de Wet Werk en Zekerheid, de Wet Normering Topinkomens en de Wet beloningsbeleid financiële ondernemingen; De Grote Beloningenshow.

Tijdens dit webinar bespreken zij  de recente wetgeving en jurisprudentie en geven zij handvatten voor de praktijk.

Mocht U hierin geïnteresseerd zijn, dan kunt U het webinar terugkijken via http://avdr.nl/CMS/Third_Parties/show.do?ctx=649421,2188944 met als code RP2017. Na de aanmelding kunt U inloggen en het webinar bekijken. Mocht U na de aanmelding geen bevestigingsmail ontvangen, check dan even uw spambox. Stuur deze link gerust door aan collega’s of andere geïnteresseerden.

Mocht U naar aanleiding van het webinar nog vragen hebben, dan kunt U vanzelfsprekend bij Tijmen (tijmen.noordoven@rutgersposch.com) of Merel (merel.goldschmidt@rutgersposch.com) terecht.

Klik hier voor de PowerPoint-presentatie.