Rutgers & Posch adviseert Icon Real Estate bij verkoop van het Atrium aan Amundi

11 april 2017

Real Estate heeft het ‘Atrium’ aan de Zuidas in Amsterdam verkocht aan Amundi. Icon Real Estate kocht het Atrium in 2012. Vanaf 2012 is het Atrium grootschalig gerenoveerd. Verder worden er twee nieuwe torens en een ondergrondse parkeergarage gerealiseerd die onderdeel worden van het Atrium.

Rutgers & Posch adviseerde Icon Real Estate bij de verkoop, herontwikkeling en verhuur. Het team van Rutgers & Posch bestaat uit Hendrik Jan Schimmel, Franci van Helvoirt, Fabian Stevens, Kees Westermann, Miranda Gossen en Vasco Hoving.

Persberichten:

Icon Real Estate
FD
NOS.nl
AD.nl
Quote
Parool.nl
Telegraaf.nl
NU.nl
AT5.nl
Dutchnews.nl
IEX.nl
Beleggen.nl
Beursgorilla.nl
Advocatie.nl
MT.nl
PropertyEU
PropertyNL
Vastgoedjournaal
Vastgoedmarkt