Lancering Pro Bono Club

12 december 2016

Op maandag 12 december 2016 werd in het bijzijn van de deken van de Amsterdamse Orde van Advocaten, Pieter van Regeteren Altena, en Boris Dittrich de Pro Bono Club (www.probonoclub.nl) gelanceerd.

De Pro Bono Club is een nieuw platform dat maatschappelijke organisaties naadloos in contact brengt met enthousiaste advocaten en andere dienstverleners uit de juridische wereld. De stichting Pro Bono Club is opgericht door Rutgers & Posch, juridisch platform LegalDutch en notariskantoor Schut van de Ven.

De Pro Bono Club gelooft dat de activiteiten van zowel grote als kleine verenigingen, stichtingen en andere organisaties van onschatbare waarde zijn voor de Nederlandse samenleving. Door het maatschappelijke doel dat zij nastreven maar óók omdat zij mensen met elkaar verbinden, wat onze samenleving vrolijker en hechter maakt. Bovendien maakt het ons gelukkig om iets te doen voor een ander, zeker wanneer die ander onze hulp goed kan gebruiken. Inmiddels bestaat De Pro Bono Club uit ruim 100 geëngageerde juridische dienstverleners die dit gedachtegoed onderschrijven.

Pro Bono Club in de media:
Advocatie
Mr.
Advocatenblad