Rutgers & Posch voor tweede jaar partner in het TechShare programma van Enternext, een dochteronderneming van Euronext

29 september 2016

Voor de tweede keer organiseert Enternext, een dochteronderneming van Euronext, het TechShare Programma.  Afgelopen week was de kick-off meeting in Parijs.  47 snelgroeiende techbedrijven, waaronder 11 Nederlandse bedrijven, kwamen daar voor de eerste keer samen. Het TechShare programma is bedoeld om de ondernemingen kennis te laten maken met de mogelijkheden die de kapitaalmarkt biedt om hun groei te financieren. Ook dit jaar is Rutgers & Posch weer de trotse partner van dit programma. De andere partners zijn ABN AMRO, Deloitte en Citigate First Financial.

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot Matthijs van den Broek en Robert ten Have

Klik hier voor persbericht van Euronext
Klik hier voor de TechShare brochure