Grachtenfestival 2016. Het cellistenduo Alexander Warrenberg en Johannes Gray geven concert in de Lounge van Rutgers & Posch.

20 augustus 2016

Alexander Warenberg is wat je noemt een ‘jong talent’. De cellist is bijna achttien jaar oud en speelt de sterren van de hemel. Om die reden won hij al meerdere prijzen en concoursen, zoals de eerste prijs tijdens het Prinses Christina Concours 2016. Alexander vroeg een goede vriend speciaal over te komen uit Parijs om een concert samen te stellen en uit te voeren; de Amerikaanse cellist Johannes Gray.

Deze jonge mannen spelen een programma waar je spierballen voor nodig hebt, van Bach tot Penderecki en van Boccherini tot Glière. Een gouden duo, te beluisteren en bewonderen in de Gouden Bocht van de Herengracht bij advocatenkantoor Rutgers & Posch, partner van het Grachtenfestival.

Klik hier voor interview met Alexander Warrenberg en Johannes Gray.