Lunchbijeenkomst over governance in de zorg op 28 september 2016

19 juli 2016

Naar aanleiding van de concept Zorgbrede Governancecode 2017, het onlangs ingediende Wetsvoorstel Bestuur en toezicht rechtspersonen en het nieuwe gezamenlijke kader Toezicht op Goed Bestuur van IGZ en NZa organiseert Rutgers & Posch een lunchbijeenkomst over governance in de zorg. De zorglunch vindt plaats op woensdag 28 september 2016 van 12.30 tot 14.00 uur op ons kantoor aan de Herengracht te Amsterdam.

Tijdens de lunch zal Leon van Halder, Voorzitter van de Raad van Bestuur van Radboudumc, zijn visie op bestuur en toezicht bij zorginstellingen geven. De heer Van Halder was tot begin vorig jaar Secretaris-Generaal van Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Daarnaast zullen Bas Visée en Matthijs van den Broek, partners bij Rutgers & Posch, korte inleidingen houden.

U kunt zich aanmelden voor de zorglunch via lonneke.jansen@rutgersposch.com.

Klik hier voor de uitnodiging.