Rutgers & Posch adviseert bij overname aannemersbedrijf J. Den Boer door Verboon Maasland

3 mei 2016

Aannemersbedrijf Verboon Maasland heeft aannemersbedrijf J. Den Boer uit Ingen overgenomen van familie Den Boer. J. Den Boer is gespecialiseerd in alle aspecten van aarde, weg- en waterbouwprojecten en onder meer betrokken bij natuurontwikkelingsprojecten, bouw en het onderhoud van dijken, het lossen van slib en activiteiten met betrekking tot controleprogramma’s voor rivieren en track voorbereiding voor de bouw van wegen en spoorwegen.

Rutgers & Posch adviseerde de familie Den Boer, als verkopende aandeelhouders. Het team bestond uit Matthijs van den Broek en Hjalmar Florijn. Financieel advies kwam van Adse de Kock en Fedde van Dijk van Holland Corporate Finance. Ruitenburg voorzag Verboon Maasland van juridisch en financieel advies. Het team bestond uit Ellen Metselaar en Rob van Pelt.

Familiebedrijf Verboon Maasland is een aannemer van grond- en wegwerkzaamheden en waterwerken. Het bedrijf is gespecialiseerd in onder meer voorbereidingswerkzaamheden, baggeren, overstromingen, bodemsanering en kadeversterkingen.