Rutgers & Posch staat Vortex Capital Partners bij in het verkrijgen van een minderheidsbelang in Agendum

4 februari 2016

De venture capital investeerder Vortex Capital Partners heeft een kapitaalinjectie gemaakt in Agendum. Agendum is een koploper in de markt van de optimalisatie van processen op het gebied van digitale parkeer handhaving. Door de investering heeft Vortex Capital Partners een minderheidsbelang in het aandelenkapitaal van Agendum verkregen. Agendum heeft de afgelopen jaren een enorme  groei laten zien in de sterk ontwikkelende markt van de parkeerhandhaving en mobiliteits management oplossingen. De investering van Vortex Capital Partners biedt Agendum de mogelijkheid haar doelstellingen op het gebied van groei en internationale uitbreiding verder te ontwikkelen.

Het team van Rutgers & Posch bestond uit Matthijs van den Broek en Hjalmar Florijn.