Rutgers & Posch adviseert Icon Real Estate bij koop kantoren- en retailcomplex New Babylon in Den Haag

23 december 2015

Vastgoedinvesteerder Icon Real Estate heeft het kantoren en retail gedeelte van het New Babylon complex in Den Haag gekocht van Babylon Den Haag B.V. Naast de twee kantoortorens en het winkelcentrum heeft Icon Real Estate ook de WKO-installatie verworven die warmte en koude levert aan het gehele New Babylon complex en het naastgelegen gebouw van Leiden University College The Hague.

Icon Real Estate is de toonaangevende vastgoedportfolio van Victory Advisors en is gericht op de Benelux. Babylon Den Haag B.V. is onderdeel van Propertize, de vroege vastgoedpoot van SNS Reaal.

Icon Real Estate werd vanuit Rutgers & Posch bijgestaan door Hendrik Jan Schimmel, Lennaert Posch, Niels Molenaar, Miranda Gossen, Babette Waltman en Willemijn Jansen. Daarnaast werd Icon Real Estate geadviseerd door Deloitte, Heren2, CBRE en Allen & Overy voor notariële diensten. Babylon Den Haag B.V. werd bijgestaan door Houthoff Buruma, Meijburg & Co en JLL.

Klik hier voor een publicatie in het FD.