Rutgers & Posch adviseerde als local counsel TransDigm Inc. bij de implementatie van de overname van Telair Group

8 april 2015

Rutgers & Posch trad op als local counsel bij de implementatie van de overname door de Amerikaanse beursgenoteerde TransDigm Group (TransDigm) van de internationale Telair Group (Telair) voor $ 725 miljoen van AAR Corp (ook beursgenoteerd in de VS). Het Rutgers & Posch team bestond uit Lennaert Posch en Mariette Haloua in samenwerking met Holdinga, Matthijssen Kraak notarissen.

Telair is een toonaangevende wereldwijde producent van on-board hef-, laad- en handlingsystemen evenals bevestigingssystemen en transportcontainers voor de luchtvaartindustrie. De grootste operationele eenheid met het hoofdkantoor in Miesbach, Duitsland, is Telair International GmbH met 60% van de omzet en een nog hoger percentage van de winst binnen de groep.

TransDigm is een toonaangevende wereldwijde ontwerper, producent en leverancier van technisch hoogstaande vliegtuigonderdelen welke gebruikt worden bij de bouw van het merendeel van de commerciële en militaire vliegtuigen.