Rutgers & Posch groeit verder met komst van team Inge de Laat

1 maart 2015

Inge de Laat sluit zich per 1 maart 2015 als partner aan bij Rutgers & Posch. Tot deze datum was Inge de Laat partner arbeidsrecht bij Kennedy Van der Laan. Zij neemt medewerker Suzan van der Meer mee. Ook Annemarie Roukema, medewerker arbeidsrecht afkomstig van Boekel De Nerée, versterkt het arbeidsrechtteam per die datum.

Bij Rutgers & Posch zal Inge haar arbeidsrechtpraktijk verder voortzetten. Zij houdt zich bezig met alle aspecten van het arbeidsrecht, waaronder collectieve en individuele ontslagzaken en outsourcing.
Daarnaast is Inge gespecialiseerd op het gebied van privacy, gezondheidsrecht en medezeggenschapsrecht. Inge’s cliënten zijn nationale en internationale bedrijven en zorginstellingen.

Inge de Laat: “De nauwe wijze van samenwerken van het arbeidsrecht team met het corporate team maakt dat ik mij verheug om mijn praktijk bij dit kantoor verder uit te bouwen. Rutgers & Posch biedt mij een uitstekend platform om de vraag van cliënten naar juridische diensten in de huidige markt optimaal te kunnen bedienen. Daarnaast sluit de doelstelling van Rutgers & Posch, om topkwaliteit te bieden in een persoonlijke setting tegen een fair en transparant tarief, aan op mijn idee over de praktijkvoering van de advocaat in deze markt. Ik zie er naar uit om samen met het bestaande arbeidsrechtteam en Suzan en Annemarie de krachten te bundelen. Ik verheug me op de dynamiek en energie die het zal geven onze gezamenlijke cliënten op alle aspecten van het arbeidsrecht te adviseren.”

Gerard Endedijk, managing partner van Rutgers & Posch: “Wij zijn erg blij met onze aanwinsten. Hierdoor bestaat het nieuwe arbeidsrecht team uit 7 ervaren advocaten. Op deze wijze zijn wij nog beter in staat onze cliënten met arbeidsrechtelijke issues bij te staan.”