Rutgers & Posch versterkt zich met komst van Robert ten Have

26 augustus 2014

Robert ten Have sluit zich per 1 september 2014 als partner aan bij het advocatenkantoor Rutgers & Posch in Amsterdam. Tot die datum is Robert ten Have partner bij Freshfields Bruckhaus Deringer.

Bij Rutgers & Posch zal Robert ten Have zijn praktijk voortzetten op het gebied van kapitaalmarkttransacties, fusies en overnames en advisering op het gebied van corporate governance en financieel toezicht.

Robert ten Have: “Rutgers & Posch biedt mij een uitstekend platform om de vraag van cliënten naar juridische diensten in de huidige markt optimaal te kunnen bedienen. De doelstelling van Rutgers & Posch om zowel topkwaliteit te bieden als een persoonlijke setting en een fair en transparant tarief sluit aan op mijn idee over de praktijkvoering van de advocaat in deze markt. Ik zie er naar uit om de krachten te bundelen en ga er vol tegenaan om deze doelstelling voor cliënten te realiseren.”

Gerard Endedijk, managing partner van Rutgers & Posch: “Wij zijn zeer blij met onze nieuwe partner. Hij heeft een uitstekende reputatie en met zijn komst kunnen we onze ondernemingsrecht-praktijk nog verder versterken.”

Rutgers & Posch is een onafhankelijk advocatenkantoor opgericht in februari 2013 in Amsterdam door partners van toonaangevende, internationale kantoren.